Firme noi

» Momentan nu exista firme noi


Pagina Facebook
Portal afaceri si servicii romaniafirme.roCOSTA VOC IMPEX S.R.L Afisare la marime maxima

COSTA VOC IMPEX S.R.L

- CONSTRUCTII CIVILE

- INDUSTRIALE SI AGRICOLE

- REABILITARE CONSTRUCTII

- CONSTRUCTII SI REABILITARE DE DRUMURI SI PODURI

- INSTALATII IN COSTRUCTII

- TRANSPORT DE MARFURI SI INCHIRIERI DE UTILAJE

- PRODUCTIE COMERCIALIZARE SI MONTARE TAMPLARIE

 

Mai multe detalii

           Firma a fost infiintata in anul 1993 cu sediul in Oradea avand 2 asociati, Costa Roman 75%din actiuni si Salajan Traian 25% din actiuni.

            Domeniul principal la data infiintarii a fost constructii civile, industriale si agricole, reparatii constructii. Numarul de angajati ai firmei a fost de 3.

            Cifra de afaceri a firmei a crescut de la an la an ajungand in 2005 la 38 de miliarde de lei.pe langa domeniul principal firma a achizitionat de la an la an mijloace de transport si utilaje necesare in procesul de productie.

            In anul 2002 s-a achizitionat o linie noua de productie tamplarie pvc.

            In prezent firma are 53 de angajati imparatiti in trei categorii:constructii, transport si inchirieri utilaje si tamplarie pvc.

            Principala piata a afacerilor sunt constructiile in judetul Bihor si Salaj.

            Odata cu dezvoltarea activitatii s-au deschis doua puncte de lucru noi, in Oradea str.Meziadului 2 - atelierul de tamplarie si str.Anatole France - 12 birouri.

            Asigurăm garanţie pentru toate lucrările efectuate iar calitatea este garantată de experienţa noastră de 15 ani, în acest tip de lucrări contractate pentru diverşi Beneficiari.

Activitati: constructii civile, industriale si agricole, reabilitare constructii, constructii si reabilitare de drumuri si poduri, instalatii in costructii, transport de marfuri si inchirieri de utilaje, productie comercializare si montare tamplarie

Personal: personal calificat, in special ingineri in constructii cu atestate si certificate de absolvire ale unor cursuri de specializare, cu tematica specifica activitatii firmei. in numar de 47.

Lista utilaje grele: 3 buc. buldoexcavator, 3 buc. cilindru compactor, 2 buc. excavator pe pneuri, 2 buc. excavator pe pneuri, 3 buc. excavator pe senile, 2 buc.incarcator frontal, 3 buc. microbuze(Citroen, Mercedes), 1 buc.concasor, statie de sortare.

Dotari: basculanta Roman – 16 t, basculanta Roman -16 t, masina transport DAF 25 t, masina transport RENAULT 25 t, 2 masini transport VOLVO 25 t B 46669, cifa MANCIFA 10,52 mc, basculanta MANBASCULA, masina mica MITSUBISHI, 2 dube CITROEN, duba FORD, masina transport PIN 25 t, 2 basculante MAN 25 t.

            Datorita faptului ca SC COSTA VOC IMPEX S.R.L are o pozitie importanta pe piata in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, reabilitare constructii, constructii si reabilitare de drumuri si poduri, instalatii in constructii, transporturi de marfuri si inchirieri de utilaje, productie comercializare si montare tamplarie PVC si promoveaza o politica de prevenire a poluarii mediului. In acest context, alaturi de interesul pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri cu serviciile de inalta calitate, se afla preocuparea responsabila a organizatiei noastre pentru protectia mediului si asigurarea sanatatii angajatilor.

            Astfel, are implementat si mentine un sistem propriu de management in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005(ISO 14001:2004) certificat de SOCIETATEA ROMANA pentru asigurarea mediului.


COSTA VOC IMPEX S.R.L

Persoana de contact: Costa Roman

Adresa: Oradea, Str.Anatole France nr. 12, 435363

Telefon: 0259435363 , 0730333034

Web: www.costavoc.ro

E-mail: costavocd@yahoo.com

Write your review

COSTA VOC IMPEX S.R.L

COSTA VOC IMPEX S.R.L

- CONSTRUCTII CIVILE

- INDUSTRIALE SI AGRICOLE

- REABILITARE CONSTRUCTII

- CONSTRUCTII SI REABILITARE DE DRUMURI SI PODURI

- INSTALATII IN COSTRUCTII

- TRANSPORT DE MARFURI SI INCHIRIERI DE UTILAJE

- PRODUCTIE COMERCIALIZARE SI MONTARE TAMPLARIE

 

Write your review

Facebook